Azar Görüntülü Sohbet - SeSLİNuR.NeT, MobilChat,MobilSohbet,KameraliChat

Azar Görüntülü Sohbet


Azar görüntülü sohbet Teknolojinin gelişmesiyle sanal ortam da arkadaşlık kurma da hızla artmıştır. Güvenli bir şekil de  arkadaşlık hizmeti veren bir çok mobil uygulama mevcuttur. Bu uygulamaların temel amacı yeni arkadaşlık kurmanın yanın da yüz yüze konuşma hizmeti de sağlar. Bu sayede insanlar birbirlerini çok yakından tanıma olanağı sağlar.

Kalıcı Dostluklar Edinme Uygulaması Azar görüntülü sohbet

Sadece sevgili bulmak için kullanılan uygulama değildir. Uygulamasın da istenilen ülkede ki insanlarla konuşulur. Bölge millet ve cinsiyeti bile seçme olanağı sağlar. Bu uygulama dostluk kurma amacıyla kullanılabildiği gibi yabancı dil geliştirmek için de kullanılabilir. Kalıcı dostlukların yanı sıra akıcı dil konuşma olanağına da yardımcı olur.

Azar da Değerli Taş Uygulaması

Değerli taş içeriğini üyeliklerini yükselten insanlar kullanabilir. Üyelik yükseldiği zaman uygulama için de farklı özelliklere de erişim sınırı kalkar. Örneğin standart üyeler sadece ön kamerayı kullanır. Üyeliğini yükselten insanlar ise Arka kamerayı da kullanabilme özelliğine sahip olurlar.Böylece arka kamera açık olduğu zaman yeni tanışılan insanlara etraf tanıtılabilir, kısa bir tur yaptırılabilir.


Yazar: admin

Görüntüleme: 127 defa

Kategori: Genel

Yayınlanma Tarihi: 08 Şubat 2023

Cevap bırakın

mobil sesli siteler